top of page

Audiosafe BT Custom
formgjutna hörselskydd

3 495 kr 

Specifikationer

Val av dämpning på filter:  21, 22, 27 dB

Material: silikon

Handtag & snöre: nej

Färgval:

Lämplig för: industri, hantverkare

Leveranstid: 3-4 veckor

CE-Märkning: EN 352-2

Garantier

Hållbarhet: 2 år

Passform: 3 månader

Byte av filter: 4 veckor

Beskrivning

BT Custom är ett par formgjutna hörselskydd som kombineras med ISOtunes bluetooth-teknik. Till dessa hörselskydd medföljer ett par bluetooth-hörlurar av modellen ISOtunes Xtra som gör det möjligt för dig att kunna ta telefonsamtal och lyssna på musik. 

 

Hörselskyddet för sig är certifierat. När det används tillsammans med headsetet finns ingen helhetscertifiering. Den dämpande effekten finns såklart kvar tillsammans med kommunikationen från headsetet.


En kundfavorit där användaren har både dämpning, tillgång till telefon, musik, ljudböcker, poddar och andra ljudmedia. Detta hörselskydd passar bäst i miljö för kontor, lätt industri, entreprenad  och den aktiva människan​. 


BT Custom levereras med ett etui, blåtandshörlurar ISOtunes Xtra, valfri färg och ett par filter av valfri dämpning.

Så här beställer du

1. Boka tid för att gjuta av ​öronen. Du kan boka tid online, via telefon eller mail. Avgjutning inklusive konsultation tar 30 min.

2. När avgjutningen är gjord skickas dina avtryck iväg för att tillverkas till individuella hörselskydd vilket tar ca 3-4 veckor.

 

3. När hörselskydden är klara få du komma på ett återbesök där vi säkerställer att de sitter bra samt går igenom skötsel och hantering. 

bottom of page