top of page

Bellman Chill
formgjutna hörselskydd

1 995 kr 

Specifikationer

Val av dämpning på filter:  27 dB

Material: silikon

Handtag: nej

Färgval:

Lämplig för: sömn

Leveranstid: 4 veckor

CE-Märkning: EN 352-2

Garantier

Hållbarhetsgaranti: 4 år

Gäller både filter och propp

Passformsgaranti: 6 månader

Vi justerar skydden kostnadsfritt

Beskrivning

En god natts sömn är avgörande för vår hälsa och vårt välbefinnande. I vardagen finns det mycket som kan störa, allt ifrån trafikbrus till stökiga grannar eller en partner som snarkar. Bellman Chill sovproppar dämpar oljudet så att du kan vila ostört.

 

Bellman Chill är mjuka och behagliga och speciellt framtagna för dig som sover lätt, arbetar i skift eller behöver koppla av på resan. De är också bra om du behöver arbetsro i ett öppet kontorslandskap eller lugnt och tyst omkring dig när du studerar inför tentan.

 

Tänk på att även med hörselskydd så blir det aldrig helt tyst eftersom vi också tar upp ljud genom kroppen. Bellman Chill är utformade för att dämpa de ljud som stör sömnen mest, men samtidigt släppa igenom signalen från väckarklockan och brandlarmet.

 

Bellman Chill är utformade efter ett exakt avtryck av din hörselgång och sitter säkert och bekvämt på plats medan du vilar, även om du rör dig mycket i sömnen. De har en unik skålformad design som gör att du upplever mindre tryck i örat när du sover på sidan. 

Bellman Chill är mycket tåliga och du kan använda dem i många år framöver. De är tvättbara och består enbart av allergitestat och CE-godkänt material.

 

Bellman ER levereras med etui och rengöringsverktyg.

Så här beställer du

1. Boka tid för att gjuta av ​öronen. Du kan boka tid online, via mail eller telefon. Avgjutning inklusive konsultation tar 30 min.

2. När avgjutningen är gjord skickas dina avtryck iväg för att tillverkas till individuella hörselskydd vilket tar ca 3-4 veckor.

 

3. När hörselskydden är klara få du komma på ett återbesök där vi säkerställer att de sitter bra samt går igenom skötsel och hantering. 

bottom of page