top of page

Bellman Drive
formgjutna hörselskydd

2 495 kr 

Specifikationer

Val av dämpning på filter:  20 dB

Material: silikon

Handtag: ja

Färgval:

Lämplig för: mc, motorsport

Leveranstid: 4 veckor

CE-Märkning: EN 352-2

Garantier

Hållbarhetsgaranti: 4 år

Gäller både filter och propp

Passformsgaranti: 6 månader

Vi justerar skydden kostnadsfritt

Filtergaranti: 4 veckor

Byt filter om du inte är nöjd

Beskrivning

Inget går upp mot att kliva på hojen efter en lång dag och känna kraften under sig när asfalten rusar förbi. Men inget är värre än när det ringer i öronen och huvudet bultar efteråt. Bellman Drive är ett formgjutet hörselskydd som minskar bullret utan att förstöra körupplevelsen.

 

Bellman Drive tillverkas efter ett exakt avtryck av din hörselgång. På så vis sitter hörselskydden säkert och bekvämt på plats under hjälmen utan att skava och är designade för att vara lätta att sätta i och ta ur. De tillverkas för hand i mjuk och allergivänlig silikon.

 

Bellman Drive sänker ljudnivån på det skadliga vindbruset, samtidigt som du hör det egna motorljudet och signalerna i trafiken klart och tydligt. De är utrustade med ett filter som dessutom släpper igenom tal så att du inte behöver ta ut skydden under fikapausen.

 

Bellman Drive är mycket tåliga och du kan använda dem i många år framöver. De är tvättbara och består enbart av allergitestat och CE-godkänt material.

 

Bellman ER levereras med etui, rengöringsverktyg, och handtag och ett set av filter av valfri dämpning. 

Så här beställer du

1. Boka tid för att gjuta av ​öronen. Du kan boka tid online, via mail eller telefon. Avgjutning inklusive konsultation tar 30 min.

2. När avgjutningen är gjord skickas dina avtryck iväg för att tillverkas till individuella hörselskydd vilket tar ca 3-4 veckor.

 

3. När hörselskydden är klara få du komma på ett återbesök där vi säkerställer att de sitter bra samt går igenom skötsel och hantering. 

bottom of page