top of page

Bellman ER
formgjutna hörselskydd

2 795 kr 

Specifikationer

Val av dämpning på filter:  9, 15, 25 dB

Material: silikon

Handtag & snöre: nej

Färgval:

Lämplig för: musiker, pedagog, ljudkänslighet

Leveranstid: 4 veckor

CE-Märkning: EN 352-2

Garantier

Hållbarhetsgaranti: 4 år

Gäller både filter och propp

Passformsgaranti: 6 månader

Vi justerar skydden kostnadsfritt

Filtergaranti: 4 veckor

Byt filter om du inte är nöjd

Beskrivning

Bellman ER är ett formgjutet hörselskydd vilket innebär att det tillverkas efter ett exakt avtryck av din hörselgång. På så vis sitter hörselskydden säkert och bekvämt på plats under hela arbetsdagen. De tillverkas för hand i mjuk och allergivänlig silikon som anpassar sig efter dina käkrörelser. På så vis riskerar du inte att de trillar ur eller börjar skava.

 

Bellman ER hörselskydd är utvecklade för dig som behöver dämpa ljudnivån utan att ge avkall på ljudkvaliteten. Deras filter är världsledande och används av allt ifrån professionella musiker till piloter världen över. Med sin raka dämpning minskar de bullret utan att påverka taluppfattningen. Det känns bara som att skruva ner volymen.

 

Bellman ER levereras med ett lätt och robust etui där du kan förvara dina skydd när du inte använder dem. De är mycket slitstarka och enkla att tvätta. Ta bara ut filtret och tvätta silikonproppen med en mild tvål i ljummet vatten. Bellman ER är CE-godkända, tillverkade i allergitestad silikon och dessutom snälla mot miljön. .

 

Bellman ER levereras med etui, rengöringsverktyg, snöre och handtag (valfritt) och ett set av filter av valfri dämpning. 

Så här beställer du

1. Boka tid för att gjuta av ​öronen. Du kan boka tid online, via mail eller telefon. Avgjutning inklusive konsultation tar 30 min.

2. När avgjutningen är gjord skickas dina avtryck iväg för att tillverkas till individuella hörselskydd vilket tar ca 3-4 veckor.

 

3. När hörselskydden är klara få du komma på ett återbesök där vi säkerställer att de sitter bra samt går igenom skötsel och hantering. 

bottom of page