top of page

Formgjutna

hörselskydd

för industri

Individuellt tillverkade hörselskydd som sitter skönt och säkert på plats under hela din arbetsdag. Skadligt buller från maskiner dämpas samtidigt som du fortfarande kan kommunicera med din omgivning och höra varningssignaler. 

Hörluchs Sowei

2 495 kr 

Formgjutna öronproppar som är utrustade med filter som dämpar buller samtidigt som du fortfarande kan kommunicera och höra varningssignaler. Maximal komfort och tätning uppnås genom att hörselskydden tillverkas i mjuk silikon. Går att få med snöre och handtag. Tåliga mot smuts, damm och fukt. Lämplig för bygg/hantverkare, industrier och skogs/jordbruk. 

hoerluchs-sowei-gehoerschutz (1) (1) (1)_edited.png

By Hörluchs

Hörluchs HA

2 495 kr 

Formgjutna öronproppar som tillverkas i robust och mycket hållbar akryl. Dämpar bullret runtomkring utan att du tappar förmågan att höra din omgivning och viktiga varningssignaler. Går att få med snöre och handtag. Mycket tåliga mot smuts, damm och fukt. Lämplig för industrier, bygg/hantverkare och måleri & lackering. 

By Hörluchs

hoerluchs-ha-gehoerschutz-1 (1) (1) (1).png

Soundscope Industri

By Starkey

6 995 kr 

protect_a-e1479216487597.jpg

Formgjutna hörselskydd med aktiv elektronik som förstärker svaga ljud så att du lättare kan höra tal medan starka ljud från maskiner dämpas. Är utrustad med volymkontroll och fyra olika lyssningsprogram. Kan kopplas trådlöst till mobil och kommunikationsradio med hjälp av en halsslinga.

Så här beställer du 

1

Boka tid 

För att beställa formgjutna hörselskydd behöver du boka en tid för att gjuta av öronen. Du kan boka tid via telefon eller online. Räkna med att besöket tar ca 20-30 min.

2

Avtryck 

Vid besöket få du information om vilken modell och dämpning som är lämpligast för dig utifrån dina behov. Därefter tar vi avtryck av dina hörselgångar. 

3

Tillverkning

När avtrycken är gjorda, skickas de iväg för att tillverkas till individuella hörselskydd. Leveranstiden ligger på ca 3-4 veckor.

4

Återbesök

När dina formgjutna hörselskydd är tillverkade får du komma tillbaka på ett återbesök där vi säkerställer att passformen är bra, samt går igenom skötsel och hantering. 

Fördelarna med 

formgjutna hörselskydd

  • Perfekt passform vilket gör att du kan ha på dig hörselskydden under hela arbetsdagen utan att det skaver eller gör ont i öronen.

  • Sänker ljudnivån utan att dämpa för mycket, så att du fortfarande kan kommunicera bra.

 

  • Blir inte lika varmt och tungt att bära som ett par hörselkåpor.

  • Är inte i vägen om du måste bära hjälm, mössa eller skyddsglasögon. ​

Är ni ett företag som vill beställa hörselskydd?

Om ni är ett företag som vill beställa formgjutna hörselskydd så kan vi besöka er för att göra avgjutningar av era öron direkt på plats. 

bottom of page