top of page

Formgjutna

hörselskydd

för jägare

Hos oss kan du beställa det världsledande individuella hörselskyddet för jakt, Soundscope Pro-Tect iHunt. Med hjälp av aktiv elektronik dämpas gevärsskottet samtidigt som svaga ljud förstärks så du kan höra viltet lättare. Med sin nätta design slipper du tyngden och värmen som blir med ett par hörselkåpor.

Soundscope iHunt

6 995 kr

Hörselskydd som tillverkas efter formen på dina egna öron. Sitter således perfekt på plats och är bekväma att bära under flera timmar i sträck. Med hjälp av aktiv elektronik dämpas gevärsskott samtidigt svaga ljud förstärks så att du hör viltet lättare i skogen. Soundscope är utrustad med en volymkontroll och fyra olika lyssningsprogram. Kan kopplas trådlöst till din jaktradio med hjälp av en halsslinga (se modeller nedanför). 

By Starkey

protect_a-e1479216487597.jpg

Tillbehör till Soundscope

Halsslinga med vinklad kontakt

By Bellman & Symfon

580 kr 

Halsslinga till Soundscope med vinklad kontakt för trådlös medhörning till jaktradion. Slingan har en 3,5 mm vinklad kontakt. Halsslingan kan kopplas direkt till jaktradion eller via en monofon.

bellman_symfon-halsslinga_eartech.jpg

Halsslinga med rak kontakt

By Williams Sound

500 kr 

Halsslinga till Soundscope med rak kontakt för trådlös medhörning till jaktradion. Slingan har en 3,5 mm vinklad kontakt. Halsslingan kan kopplas direkt till jaktradion eller via en monofon.

halsslinga_soundscope_starkey_edited.jpg

Trådlös halsslinga (bluetooth)

By Artone

2 249 kr 

Halsslinga till Soundscope med bluetooth vilket gör att du inte behöver använda sladd till din jaktradio eller telefon. Är utrustad med mikrofon, start/paus knapp och volymkontroll. Laddas med medföljande USB-kabel. Har standby-tid på 130-150 timmar och samtalstid på 4-6 timmar.

artone 3 max.jpg

Så här beställer du 

1

Boka tid 

För att beställa formgjutna hörselskydd behöver du boka en tid för att gjuta av öronen. Du kan boka tid via telefon eller online. Räkna med att besöket tar ca 20-30 min.

2

Avtryck 

Vid besöket få du information om vilken modell och dämpning som är lämpligast för dig utifrån dina behov. Därefter tar vi avtryck av dina hörselgångar. 

3

Tillverkning

När avtrycken är gjorda, skickas de iväg för att tillverkas till individuella hörselskydd. Leveranstiden ligger på ca 3-4 veckor.

4

Återbesök

När dina formgjutna hörselskydd är tillverkade får du komma tillbaka på ett återbesök där vi säkerställer att passformen är bra, samt går igenom skötsel och hantering. 

bottom of page