top of page
Image by Haley Phelps

Formgjutna

hörselskydd

för bad & simning

Individuellt tillverkade badproppar som sitter stadigt på plats när du badar så att inget vatten kan komma in dina hörselgångar. Perfekt för dig som har känsliga öron eller hål på trumhinnan. 

Aqua

1 995 kr 

Formgjutna badproppar i mjuk silikon som förhindrar att vatten kommer in i dina hörselgångar. Sitter mycket stabilt och bekvämt på plats när du badar. Ger även ett bra skydd mot vind och kyla. Flyter i vatten. 

Sowei-surf_web_edited.jpg

By Hörluchs

Hörluchs-aqua-formgjutna-badproppar_edited.jpg

Aqua Surf

By Hörluchs

2 495 kr 

Aqua Surf har samma egenskaper som Aqua, men har dessutom ett filter som släpper igenom ljud så att du kan höra omgivningen bra. På så vis behöver du inte känna dig isolerad när befinner dig i vattnet.

Image by frank mckenna

Så här beställer du 

1

Boka tid 

För att beställa formgjutna hörselskydd behöver du boka en tid för att gjuta av öronen. Du kan boka tid via telefon eller online. Räkna med att besöket tar ca 20-30 min.

2

Avtryck 

Vid besöket få du information om vilken modell och dämpning som är lämpligast för dig utifrån dina behov. Därefter tar vi avtryck av dina hörselgångar. 

3

Tillverkning

När avtrycken är gjorda, skickas de iväg för att tillverkas till individuella hörselskydd. Leveranstiden ligger på ca 3-4 veckor.

4

Återbesök

När dina formgjutna hörselskydd är tillverkade får du komma tillbaka på ett återbesök där vi säkerställer att passformen är bra, samt går igenom skötsel och hantering. 

bottom of page