top of page

Hörapparater 
& hörselhjälpmedel i Göteborg

xrisk-free-trial-smartcharger-desktop-charger-v2_1200x668.png,qh=668,ala=en,aw=1200,arev=5
Låna hem
& testa utan
kostnad!

Ingen remiss

Kort väntetid

Senaste tekniken

Utprovning av hörapparat

Har du börjat få svårare att höra? Ingen fara vi hjälper dig med din hörsel så att du kan fortsätta att leva ett aktivt och socialt liv utan att din hörselnedsättning ska komma i vägen för dig.

Hos oss kan du välja bland ett brett sortiment av hörapparater av de allra senaste modellerna på marknaden i en lugn och avslappnad miljö. Du behöver ingen remiss för att boka tid och du kan göra det enkelt via telefon eller online.

Vi är en egendrivande hörselmottagning i Göteborg för dig som vill prova ut hörapparat privat. Hos oss får du ett personligt bemötande där vi alltid hittar den bästa hörsellösningen för just dina behov.  

Prova ut hörapparat - steg för steg

Steg 1 - Hörselundersökning

Vi börjar med att undersöka din hörsel genom att göra ett tonaudiogram. Visar testet på nedsatt hörsel och du vill gå vidare med att prova hörapparat, väljer vi tillsammans en lämplig modell baserat på den typ av hörselnedsättning du har, hur din vardag ser ut, samt dina egna önskemål. 

Steg 3 - Uppföljning av hörapparat

Efter att ha testat hörapparaterna i några veckor får du komma tillbaka på ett återbesök. Då kan vi justera ljudet ytterligare.

Vill du testa en annan modell går det givetvis bra.

Steg 2 - Utprovning av hörappat

Vi programmerar vald hörapparat efter din hörselkurva och gör ytterligare finjusteringar baserat på dina önskemål.

 

Vid besöket får du även en genomgång av hörapparatens olika funktioner, skötsel och hantering.

Steg 4 - Behålla eller lämna tillbaka hörapparat

Är du nöjd med hörapparaten kan du välja att gå vidare med att köpa den. Är du däremot inte belåten lämnar du bara tillbaka den helt utan kostnad. 

 

Vid köp av hörapparat ingår 3 års garanti på den.

Vad säger våra kunder om oss?

"Jag är verkligen nöjd med Earwise kombination av att ha dom modernaste och bästa hjälpmedlen tillgängliga, i kombination med ett trevligt och personligt bemötande, inklusive hjälp med installation och utprovning"

Olle.V

"Tillmötesgående och intresserade. De tog sig tid att sätta sig in i mina funderingar och önskemål kring hörapparater, och förstod mina behov. När behovet av hörapparat uppstår eller området känns intressant att utforska så rekommenderar jag helhjärtat att kontakta Earwise"

Peter.S

Utbud av hörapparater

EarWise är leverantörsoberoende, vilket innebär att du kan välja bland ett brett utbud av olika hörapparater och fabrikat. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda de allra senaste modellerna på marknaden och arbeta med de fabrikat som ligger i framkant vad gäller ny teknik och innovativa lösningar för hörseln. Exempel på märken vi erbjuder: Phonak, GN ReSound, Oticon, Starkey, Signia

Nedan kan du se ett urval av de hörapparater vi erbjuder:

RS_ONE_RHI_61_Explode2.png

Oticon Intent miniRITE

Intent är den senaste hörapparaten från Oticon och lanserades i mars 2024. Det är världens första hörapparat med sensorer som reagerar på användarens intentioner. De registrerar dina huvud- och kroppsrörelser samt ljudmiljön runt dig för att sömlöst justera det stöd din hörsel behöver i olika situationer. Även i utmanande miljöer får du det individuella stöd du behöver för att höra tal tydligt och kunna delta fullt ut i konversationer.

 • Förbättrad laddning - Intent laddar hela 33% snabbare än sin föregångare Real. Fulladdad ger hörapparaterna 20 timmars användning, medan en 30 minuters laddning ger 8 timmars batteritid

​​

 • Elegant ny design - Intent är Oticons minsta uppladdningsbara hörapparat hittills. Trots sin lilla storlek har den plats för både telespole och ett litiumjonbatteri av storlek 13.

 • Utrustad med nästa generations bluetooth - Bluetooth LE Audio gör hörapparaten framtidssäkrad, redo för framtida kommunikationsteknologier, som Auracast™.

Oticon Intent.jpg

Pris från 7 000 kr styck

Produktegenskaper:

 • Uppladdningsbar hörapparat med batteritid på upp till 20 timmar

 • Förbättrad ljudbehandling med bland annat ny 4D-sensorteknologi för att ge dig en bättre ljudkvalitet, tydligare tal och effektivare brusreducering

 • Streama media från din smartphone direkt till hörapparaten

 • Reglera ljudet via Oticons Companion app i din smartphone

Phonak Audéo Lumity

Phonak Audéo Lumity.jpg

Pris från 6 500 kr styck

Audéo Lumity är Phonaks senaste hörapparat och lanserades i oktober 2022. Med hjälp av den nya SmartSpeech-teknologin erbjuder hörapparaten en rad förbättringar jämfört med sin föregångare Audéo Paradise, så att du ska kunna höra ännu bättre, särskilt i utmanande miljöer med bakgrundsljud. Bland annat:

 • SpeechSensor - Gör det enklare att för dig höra både bakifrån och från sidorna. Den här automatiska funktionen känner av den huvudsakliga talkällan och justerar mikrofonläget så att du har bättre tillgång till tal från sidan och bakom dig. 

​​

 • StereoZoom 2.0 - Adaptiv riktmikrofonteknik som ger bättre fokus på tal framifrån i svåra lyssningsmiljöer.

Produktegenskaper:

 • Uppladdningsbar hörapparat med batteritid på upp till 18 h. 

 • Kan kopplas till iPhone & Android-enheter, där du kan ansluta upp till 8 olika enheter, varav 2 kan vara anslutna samtidigt.

 • Reglera ljudinställningar i din telefon via MyPhonak-app

 • Går att få i en 100% vattentät modell, Audéo Lumity Life

ReSound Nexia miniRIE

Nexia är den senaste serien av hörapparater från danska GN ReSound och lanserades i mars 2024. Deras nya Nexia microRIE är en av de allra minsta uppladdningsbara hörapparaterna på marknaden idag. Trots sin lilla storlek har den också en av de bästa batteritiderna med en användningstid på 24 timmar på en laddning. Nexia har en ny och förbättrad bullerhantering jämfört med sin föregångare Omnia, vilket gör att det blir enklare för dig att delta vid samtal, även i utmanande ljudmiljöer med bakgrundsljud.

 

 • Har presterat i topp i en oberoende studie där användare fått jämföra ljudkvalitén i en bullrig ljudmiljö mellan sex olika hörapparatstillverkare. 89% av deltagarna rekommenderade Nexia.

 • Första hörapparaten tillsammans med Oticon Intent som ansluter till Bluetooth LE Audio och Auracast - en ny broadcast-teknik som underlättar hörupplevelsen på offentliga platser.

 • Unik M&RIE-teknik (Microphone & Receiver-In-Ear) - ReSounds RIE-hörapparater har en tredje mikrofon placerad i hörselgången (utöver de två som sitter bakom örat) för att ge dig en mer komplett och naturlig hörupplevelse.

Produktegenskaper:

 • Uppladdningsbar hörapparat med batteritid på upp till 24 h

 • Finns i både modell som sitter bakom örat eller helt i örat

 • Kan anslutas till din telefon (iPhone/Android) för streaming av ljud

 • Justera ljudinställningar i din mobiltelefon via ReSound 3D Smart app

ReSound Nexia hörapparat.jpg

Pris från 7 500 kr styck

Signia Insio C&G AX

Signia_Insio_AX_hörapparater.jpg

Pris från 6 500 kr styck

Insio Charge N Go AX är en ny uppladdningsbar i-örat hörapparat från Signias senaste plattform Augmented Xperience (AX). Unikt med AX är att den använder sig av två separata processorer vilket gör det möjligt att för hörapparaten att bearbeta tal separat från störande bakgrundsljud med syfte att ge dig bästa möjlig taluppfattning i utmanade ljudmiljöer. Andra funktioner:

 • Skräddarsydda efter den individuella formen av din hörselgång för att sitta diskret och bekvämt inuti örat. 

​​

 • Första anpassade hörapparaten med kontaktlös laddning, vilket innebär att du inte längre behöver bry dig om att kontaktstiften på hörapparaten ligger rätt i laddaren för att den ska laddas.

Produktegenskaper:

 • Uppladdningsbar hörapparat med kontaktlös laddning för enkel hantering. Batteritid på upp till 24 h på en laddning

 • Kan kopplas till iPhone & Android-enheter för streaming av ljud som exempelvis telefonsamtal eller musik

 • Reglera ljudet via din telefon med hjälp av Signias app. I appen finns även funktionen Signia Assistant - en AI som kan justera ljudet åt dig baserat på vad du efterfrågar. 

ReSound Custom

Ny hörapparat från GN ReSound där deras mest avancerade hörselteknik kombineras med systerbolaget Jabras långa erfarenhet av “earbuds” för att ge dig en trådlös uppladdningsbar i-örat-apparat med en stilren design. 

 • Designade för dig som vill ha en komplett trådlös anslutningsupplevelse. Tillverkas så små som möjligt och erbjuder komfort hela dagen, klart ljud, personlig anpassning och enkel tryckknappskontroll.

​​

 • Du får en mer naturlig rumsuppfattning eftersom mikrofonerna sitter nära hörselgångens öppning, vilket innebär att ljudet fångas upp där det naturligt når örat i motsats till hörapparater som sitter bakom örat. 

Produktegenskaper:

 • Laddningsbar i-örat-hörapparat med batteritid på upp till 24 h

 • Direktstreama ljud från iPhone, iPad eller Android-enheter

 • Reglera ljudet i hörapparaten via en simpel tryckknapp eller genom ReSounds 3D-smart app i din telefon.

 • Perfekt passform eftersom de formgjuts efter dina öron

ReSound_custom__hörapparater_edited.jpg

Pris från 10 000 kr styck

Vanliga frågor

Har ni samarbete med hörselvården i Västra Götalandsregionen?

Svar: Nej, vi är en helt privat hörselmottagning vilket innebär att du får bekosta dina hörhjälpmedel själv. 

Behöver jag en remiss för att boka tid hos er?

Svar: Nej, du kan boka tid direkt antingen via telefon på 031 - 320 42 44 eller online här.

Vad kostar det att testa hörapparat hos er?

Svar: Det är kostnadsfritt att testa hörapparat hos oss (hörseltest ingår). Är du inte nöjd med hörapparaten du fått prova kan du lämna tillbaka den till helt utan kostnad. 

Vad kostar en hörapparat hos er?

Svar: Priset på våra hörapparater varierar beroende på val av modell. De kostar från 5 000 kr och uppåt per hörapparat.

Vad ingår vid köp av hörapparat hos er?

Svar: 3 års garanti på hörapparaten och 1 års kostnadsfria återbesök för justering och kontroll av hörapparaten. 

Fick du inte svar på din fråga?

Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Tack för ditt meddelande!

bottom of page