top of page

Hörluchs HA
formgjutna hörselskydd

2 495 kr 

Specifikationer

Val av dämpning på filter: 15, 24, 28, 32 dB

Material: akryl

Handtag & snöre: ja

Färgval:

Lämplig för: industri, bygg, måleri & lackering

Leveranstid: 3-4 veckor

CE-Märkning: EN 352-2

Garantier

Hållbarhetsgaranti: 2 år

Gäller både filter och propp

Passformsgaranti: 6 månader

Vi justerar skydden gratis

Filtergaranti: 4 veckor

Byt filter om du inte är nöjd

Beskrivning

Hörluchs HA är ett robust formgjutet hörselskydd framtaget för dig som arbetar i bullrig arbetsmiljö. Hörselskydden tillverkas individuellt utifrån en avgjutning av dina hörselgångar vilket gör att de sitter bekvämt och stadigt på plats under hela din arbetsdag.

 

Hörluchs HA är ett mycket hållbart och smutståligt hörselskydd eftersom det tillverkas i akryl. Hörselskydden är tåliga mot damm, smuts, fukt och kan enkelt rengöras med vatten. Andra fördelar med dessa hörselskydd är att de inte är i vägen om du bär hjälm eller skyddsglasögon. Du blir inte heller så varm och svettig i öronen jämfört med ett par hörselkåpor. 

 

Hörselskydden är utrustade med filter som gör att du fortfarande kan kommunicera med din omgivning och uppfatta varningssignaler.  

Hörluchs HA levereras med ett etui, rengöringsverktyg, snöre och handtag samt ett set filter av valfri dämpning. Hörselskydden kan också tillverkas med en spårbar detektionskula ifall du arbetar inom matindustrin (tillval).

Är ni ett företag som vill beställa hörselskydd? Då har vi möjlighet att komma ut till er arbetsplats för att göra avgjutningar. Kontakta oss här.

Så här beställer du

1. Boka tid för att gjuta av ​öronen. Du kan boka tid online, via mail eller telefon. Avgjutning inklusive konsultation tar 30 min.

2. När avgjutningen är gjord skickas dina avtryck iväg för att tillverkas till individuella hörselskydd vilket tar ca 3-4 veckor.

 

3. När hörselskydden är klara få du komma på ett återbesök där vi säkerställer att de sitter bra samt går igenom skötsel och hantering. 

bottom of page