top of page

Eartech 2in1
formgjutna hörselskydd

2 795 kr 

Specifikationer

Val av dämpning på filter:  15, 20, 25 dB

Material: silikon

Snöre: valfritt

Färgval:

Lämplig för: musiker, konsertbesökare

Leveranstid: 3-4 veckor

CE-Märkning: EN 352-2

Garantier

Hållbarhetsgaranti: 2 år

Gäller filter och propp

Passform: 3 månader

Vi justerar skydden gratis

Filtergaranti: 4 veckor

Byt filter om du inte är nöjd

Mått hörlurar 2in1.jpg

Beskrivning

Eartech 2in1 är ett formgjutet hörselskydd vilket innebär att det tillverkas individuellt utifrån en avgjutning av dina hörselgångar. På så vis sitter hörselskyddet perfekt på plats oavsett hur dina öron ser ut. 

 

Med hjälp av ett filter i hörselskyddet dämpas ljudnivån i dina öron samtidigt som ljudkvalitén på tal och musik förblir oförändrad. Eartech 2in1 passar därför bra till dig som är musiker, konsertbesökare eller har ett kommunikativt yrke där det är viktigt att kunna höra tal.

 

Eartech 2in1 kan även anslutas till in-ear hörlurar från märken som exempelvis Sennheiser, AKG, Koss. Perfekt för dig som har problem med att dina hörlurar lätt ramlar ur öronen eller skaver. För att ansluta Eartech 2 in1 till ett par in-ear hörlurar plockar du bara bort filtret och sätter i dina hörlurarna istället. För att hörlurar ska passa till denna produkt gäller det att de har ett visst mått (se bild nedanför).

 

Eartech 2in1 levereras med etui, rengöringsverktyg, snöre (valfritt) och ett set av filter med valfri dämpning. Hörselskydden tillverkas i Holland av företaget Comfoor/Pluggerz och säljs i Sverige av företaget Eartech.

Så här beställer du

1. Boka tid för att gjuta av ​öronen. Du kan boka tid online, via mail eller telefon. Avgjutning inklusive konsultation tar 30 min.

2. När avgjutningen är gjord skickas dina avtryck iväg för att tillverkas till individuella hörselskydd vilket tar ca 3-4 veckor.

 

3. När hörselskydden är klara få du komma på ett återbesök där vi säkerställer att de sitter bra samt går igenom skötsel och hantering. 

Mått på hörlurar som passar till Eartech 2in1

bottom of page