Specifikationer

Val av dämpning på filter:  10, 15, 20, 25 dB

Material: silikon

Handtag & snöre: valfritt

Färgval:

Lämplig för: musiker, pedagog

Leveranstid: 3-4 veckor

CE-Märkning: EN 352-2

Garantier

Hållbarhet: 2 år

Passform: 3 månader

Byte av filter: 4 veckor

Läs mer om våra garantier här

Eartech DM

Formgjutet hörselskydd

2 595 kr 

Beskrivning

Eartech DM är ett formgjutet hörselskydd vilket innebär att det tillverkas individuellt utifrån en avgjutning av dina hörselgångar. På så vis sitter hörselskyddet perfekt på plats oavsett hur dina öron ser ut. 

 

Med hjälp av ett linjärt filter i hörselskyddet dämpas ljudnivån i dina öron samtidigt som ljudkvalitén på tal och musik förblir oförändrad. Eartech DM passar därför bra för dig som är musiker eller har ett kommunikativt yrke där det är viktigt höra tal på bästa möjliga sätt. 

 

Filtret i Eartech DM går enkelt att ta loss. På så vis kan du köpa till ytterligare filter om du vistas olika ljudmiljöer där ljudnivån varierar.

 

Eartech DM levereras med etui, rengöringsverktyg, valfri färg, snöre och handtag (valfritt) och ett set av filter av valfri dämpning. 

 

Hörselskydden tillverkas i Holland av företaget Comfoor/Pluggerz och säljs i Sverige av företaget Eartech.

Så här beställer du

1. Boka tid för att gjuta av ​öronen. Du kan boka tid online, via mail eller telefon. Avgjutning inklusive konsultation tar 30 min.

2. När avgjutningen är gjord skickas dina avtryck iväg för att tillverkas till individuella hörselskydd vilket tar ca 3-4 veckor.

 

3. När hörselskydden är klara få du komma på ett återbesök där vi säkerställer att de sitter bra samt går igenom skötsel och hantering. 

Kontakt

EarWise AB

Org.nr: 559171-0040

Nedre Fogelbergsgatan 4

411 28 Göteborg

E-post

hej@earwise.se

Telefon

031 - 320 42 44

Följ oss

Hörselskyddarna har bytt namn till EarWise!