top of page

Eartech Sleep
formgjutna sovproppar

2 395 kr 

Specifikationer

Val av dämpning på filter:  27 dB

Material: silikon (extra mjuk)

Handtag: ja

Färgval:

Lämplig för: sömn

Leveranstid: 3-4 veckor

CE-Märkning: EN 352-2

Beskrivning

Eartech Sleep är ett formgjutet hörselskydd framtaget för dig som har svårt att sova på grund av störande omgivningsljud. Dessa hörselskydd tillverkas individuellt utifrån en exakt avgjutning av dina hörselgångar vilket gör att de sitter mycket stadigt och bekvämt på plats.

Eartech Sleep dämpar ljudet från en snarkande partner, bullrig trafik eller högljudd granne så att du kan få en god natts sömn.

 

Hörselskydden tillverkas i extra mjuk silikon för att vara så bekväma som möjligt att sova med. De har inte heller några utstickande delar för att du ska kunna sova med ena örat mot kudden utan att det gör ont. 

Eartech Sleep levereras med ett etui och rengöringsverktyg. 

Hörselskydden tillverkas i Holland av företaget Comfoor/Pluggerz och säljs i Sverige av företaget Eartech.

Garantier

Hållbarhetsgaranti: 2 år

Gäller både filter och propp

Passformsgaranti: 3 månader

Vi justerar skydden gratis

Så här beställer du

1. Boka tid för att gjuta av ​öronen. Du kan boka tid online, via mail eller telefon. Avgjutning inklusive konsultation tar 30 min.

2. När avgjutningen är gjord skickas dina avtryck iväg för att tillverkas till individuella hörselskydd vilket tar ca 3-4 veckor.

 

3. När hörselskydden är klara få du komma på ett återbesök där vi säkerställer att de sitter bra samt går igenom skötsel och hantering. 

bottom of page