top of page

Hörluchs Free
formgjutna hörselskydd

2 495 kr 

Specifikationer

Val av dämpning på filter:  10, 20, 26 dB

Material: silikon

Handtag & snöre: valfritt

Färgval:

Lämplig för: mc, musik, industri, skola

Leveranstid: ca 4 veckor

CE-Märkning: EN 352-2

Garantier

Hållbarhetsgaranti: 2 år

Gäller både propp och filter

Passformsgaranti: 6 månader
Vi justerar skydden gratis

Filtergaranti: 4 veckor

Byt filter om du inte är nöjd

Beskrivning

Hörluchs Free är ett formgjutet hörselskydd vilket innebär att det tillverkas efter en exakt avgjutning av dina öron. Detta gör att hörselskyddet sitter perfekt på plats och är mycket bekvämt att bära.

Vid beställning av Hörluchs Free kan du välja om dämpningen ska vara 10, 20 eller 26 dB beroende på användningsområde. På så vis passar detta hörselskydd till många olika ljudmiljöer, exempelvis om du:

  • Kör motorcykel - 20 alt 26 dB

  • Går på konserter - 20 alt 26 dB

  • Arbetar i industri - 20 alt 26 dB

  • Jobbar inom skola - 10 alt 20 dB

Hörluchs Free kan beställas i två olika utföranden; CIC eller GG (bläddra bland bilder). CIC är en mindre variant som sitter väldigt diskret i örat. CIC passar dig som vill att dina hörselskydd ska synas så lite som möjligt. GG är en något större variant men fortfarande diskret, som kan beställas med snöre och handtag om så önskas. 

Hörluchs Free levereras som med ett etui och rengöringsverktyg. 

Så här beställer du

1. Boka tid för att gjuta av ​öronen. Du kan boka tid online, via telefon eller mail. Avgjutning inklusive konsultation tar 30 min.

2. När avgjutningen är gjord skickas dina avtryck iväg för att tillverkas till individuella hörselskydd vilket tar ca 3-4 veckor.

 

3. När hörselskydden är klara få du komma på ett återbesök där vi säkerställer att de sitter bra samt går igenom skötsel och hantering. 

bottom of page