top of page

Hörluchs Surf
formgjutna badproppar

2 495 kr 

Specifikationer

Material: silikon

Färgval:

Lämplig för: bad, simning, surfning

Leveranstid: ca 4 veckor

Val av dämpning: 10 dB

CE-Märkning: EN 352-2

Garantier

Hållbarhetsgaranti: 2 år

Att propparna ska hålla i minst 2 års tid

Passformsgaranti: 6 månader
Vi justerar propparna eller gör helt nya

Beskrivning

Hörluchs Surf är ett par badproppar som tillverkas individuellt efter avtryck av dina hörselgångar. På vis sitter de mycket stadigt och bekvämt på plats i öronen när du ska bada.

 

Hörluchs Surf förhindrar att vatten kommer in i dina hörselgångar och ger även skydd mot vind och kyla. Dessa badproppar är perfekta för dig som lätt får problem med klåda i öronen efter att ha badat eller om har rör inopererat i trumhinnan.

Till skillnad från badpropparna Hörluchs Aqua, har Surf ett filter som gör att du kan höra tal och omgivningsljud bra. På så vis behöver du inte känna dig isolerad och kan bättre följa med i vad som händer runt omkring dig. 

Hörluchs Surf tillverkas i ett hudvänligt silikonmaterial som flyter i vatten. Badpropparna har en livslängd på ca 4-6 år. 

Hörluchs Surf levereras med ett etui. För att beställa produkten behöver vi göra en avgjutning av dina öron.

Så här beställer du

1. Boka tid för att gjuta av ​öronen. Du kan boka tid online, via telefon eller mail. Avgjutning inklusive konsultation tar 30 min.

2. När avgjutningen är gjord skickas dina avtryck iväg för att tillverkas till individuella hörselskydd vilket tar ca 3-4 veckor.

 

3. När hörselskydden är klara få du komma på ett återbesök där vi säkerställer att de sitter bra samt går igenom skötsel och hantering. 

bottom of page