top of page
Kopia_av_Kopia_av_[Original_size]_Namnlo

Formgjutna

hörselskydd

med kommunikation

Individuellt tillverkade hörselskydd med möjlighet till kommunikation via komradio och telefon. Passande för dig som har ett bullrigt yrke där där du måste kunna prata med kollegor, exempelvis om du är polis, arbetsledare eller ordningsvakt.

Hörluchs Com med spiralslang

Från 2 295 kr 

Formgjutna hörselskydd med spiralslang, framtaget för dig som behöver kunna skydda hörseln men också kunna kommunicera via komradio. Exempelvis om du arbetar som polis eller ordningsvakt. Välj filter med dämpning på 15, 24 eller 26 dB. Tillverkas i mjuk silikon. 

hl-sowei-com-etyblu.jpg

By Hörluchs

Hörluchs_com_med_spiralslang.jpg

Hörluchs Com med blåtands-headset

By Hörluchs

3 995 kr 

Formgjutna hörselskydd inklusive bluetooth-headset EtyBlu, framtaget för dig som arbetar i bullrig ljudmiljö där du också måste kunna kommunicera via telefon/komradio. Exempelvis om du arbetar som arbetsledare eller ordningsvakt. EtyBlu har 7 timmar oavbruten samtalstid och 100 timmars standby-funktion. Välj filter med dämpning på 15, 24 eller 26 dB. Tillverkas i mjuk silikon. 

Soundscope Industri

By Starkey

6 995 kr 

Formgjutna hörselskydd med aktiv elektronik som förstärker svaga ljud så att du lättare kan höra tal medan starka ljud från maskiner dämpas. Är utrustad med volymkontroll och fyra olika lyssningsprogram. Kan kopplas trådlöst till mobil och kommunikationsradio med hjälp av en halsslinga.

Soundscope-iHunt-formgjutna-hörselskydd-

Så här beställer du 

1

Boka tid 

För att beställa formgjutna hörselskydd behöver du boka en tid för att gjuta av öronen. Du kan boka tid via telefon eller online. Räkna med att besöket tar ca 20-30 min.

2

Avtryck 

Vid besöket få du information om vilken modell och dämpning som är lämpligast för dig utifrån dina behov. Därefter tar vi avtryck av dina hörselgångar. 

3

Tillverkning

När avtrycken är gjorda, skickas de iväg för att tillverkas till individuella hörselskydd. Leveranstiden ligger på ca 3-4 veckor.

4

Återbesök

När dina formgjutna hörselskydd är tillverkade får du komma tillbaka på ett återbesök där vi säkerställer att passformen är bra, samt går igenom skötsel och hantering. 

Hand_med_hörselskydd_.jpg

Är ni flera som vill beställa hörselskydd?

Om ni är flera personer på en arbetsplats som vill beställa formgjutna hörselskydd så kan vi besöka er för att göra avgjutningar av era öron direkt på plats. 

bottom of page