top of page
Image by Sam Moqadam

Formgjutna

hörselskydd

för musiker

Individuellt tillverkade hörselskydd som sitter stadigt och bekvämt på plats under hela giget. Sänker ljudnivån i dina öron utan att förändra ljudbilden, så att du kan höra musiken som den är menad att låta utan vara rädd att skada din hörsel.

Eartech DM

2 695 kr 

Formgjutna öronproppar med rak dämpning över hela frekvensområdet. Optimalt för dig som vill dämpa ljudnivån under konserter utan att behöva kompromissa med ljudkvalitén. Med dessa hörselskydd kan du fortsätta att njuta av musiken utan att behöva vara rädd att skada din hörsel. Välj filter med dämpning på 10, 15, 20 eller 25 dB. Tillverkas i mjuk silikon. 

Hörselskydd_2in1_svart.jpg

By Pluggerz

DM black.jpg

Eartech 2in1

By Pluggerz

2 795 kr 

Formgjutna hörselskydd i mjuk silikon. Är utrustade filter som sänker ljudnivån utan att förvränga musiken. Kan till skillnad från Eartech DM även kopplas till många in-ear-hörlurar på marknaden genom att du plockar ur filtret i hörselskydden. Välj filter med dämpning på 15, 20 eller 25 dB. 

Bellman ER

By Bellman & Symfon

2 795 kr 

Bellman ER formgjutna hörselskydd är speciellt utvecklade för professionella musiker som behöver dämpa ljudnivån utan att ge avkall på ljudkvaliteten. Deras filter är världsledande och används och älskas av musiker över hela världen. Med sin raka dämpning sänker de ljudet utan att ljudbilden påverkas i något register.

bellman-er.png
Image by Oleg Ivanov

Så här beställer du 

1

Boka tid 

För att beställa formgjutna hörselskydd behöver du boka en tid för att gjuta av öronen. Du kan boka tid via telefon eller online. Räkna med att besöket tar ca 20-30 min.

2

Avtryck 

Vid besöket få du information om vilken modell och dämpning som är lämpligast för dig utifrån dina behov. Därefter tar vi avtryck av dina hörselgångar. 

3

Tillverkning

När avtrycken är gjorda, skickas de iväg för att tillverkas till individuella hörselskydd. Leveranstiden ligger på ca 3-4 veckor.

4

Återbesök

När dina formgjutna hörselskydd är tillverkade får du komma tillbaka på ett återbesök där vi säkerställer att passformen är bra, samt går igenom skötsel och hantering. 

Hand_med_hörselskydd_.jpg

Är ni flera som vill beställa hörselskydd?

Om ni är flera personer på en arbetsplats som vill beställa formgjutna hörselskydd så kan vi besöka er för att göra avgjutningar av era öron direkt på plats. 

bottom of page