top of page
Image by Adam Winger

Formgjutna

hörselskydd

för pedagoger

Individuellt tillverkade hörselskydd som sänker ljudnivån i dina öron till en behaglig nivå utan att du tappar förmågan att kunna kommunicera med omgivningen. 

Eartech DM

2 695 kr 

Hörselskydd som tillverkas efter formen på dina egna öron genom att vi gör en avgjutning av dina hörselgångar. Dessa öronproppar sitter således perfekt på plats och är mycket bekväma att bära. Eartech DM är utrustad med ett filter som sänker ljudnivån i dina öron samtidigt som du fortfarande kan höra tal bra. Välj filter med dämpning på 10, 15, 20 eller 25 dB. Tillverkas i mjuk silikon. 

Hörselskydd_DM_trans.jpg

By Pluggerz

Hörluchs Free

By Hörluchs

2 495 kr 

hoerluchs-sowei-free-gehoerschutz-cic.jpg

Formgjutna hörselskydd i mjuk silikon som dämpar höga och skarpa ljud som exempelvis skrik samtidigt som du fortfarande kan kommunicera med din omgivning. Går att beställa i så kallad CIC-variant vilket gör att hörselskydden är väldigt små och diskreta. Välj filter med dämpning på 10, 20 eller 26 dB.

Bellman ER

By Bellman & Symfon

2 795 kr 

Bellman ER formgjutna hörselskydd är utvecklade för dig som behöver dämpa ljudnivån utan att ge avkall på ljudkvaliteten. Deras filter är världsledande och används av allt ifrån professionella musiker till piloter världen över. Med sin raka dämpning minskar de bullret utan att påverka taluppfattningen. Det känns bara som att skruva ner volymen.

bellman-er.png
This%20is%20Brazil._edited.jpg

Så här beställer du 

1

Boka tid 

För att beställa formgjutna hörselskydd behöver du boka en tid för att gjuta av öronen. Du kan boka tid via telefon eller online. Räkna med att besöket tar ca 20-30 min.

2

Avtryck 

Vid besöket få du information om vilken modell och dämpning som är lämpligast för dig utifrån dina behov. Därefter tar vi avtryck av dina hörselgångar. 

3

Tillverkning

När avtrycken är gjorda, skickas de iväg för att tillverkas till individuella hörselskydd. Leveranstiden ligger på ca 3-4 veckor.

4

Återbesök

När dina formgjutna hörselskydd är tillverkade får du komma tillbaka på ett återbesök där vi säkerställer att passformen är bra, samt går igenom skötsel och hantering. 

Hand_med_hörselskydd_.jpg

Är ni flera som vill beställa hörselskydd?

Om ni är flera personer på en arbetsplats som vill beställa formgjutna hörselskydd så kan vi besöka er för att göra avgjutningar av era öron direkt på plats. 

bottom of page