top of page
Image by Gregory Pappas

Formgjutna

hörselskydd

för sömn

Individuellt tillverkade öronproppar som sitter stadigt och bekvämt på plats, oavsett om sover på sidan eller rör dig mycket i sömnen. Störande omgivningsljud stängs ute så att du kan få en god natts sömn och känna dig utvilad.

Eartech Sleep

2 395 kr 

Öronproppar för sömn. Tillverkas efter formen på dina egna öron genom att vi gör en avgjutning av dina hörselgångar. På så vis sitter dessa öronproppar stabilt och bekvämt på på plats under hela natten. Dämpar störande bakgrundsljud så att du kan få en god natts sömn. Tillverkas i extra mjuk silikon och har en medeldämpning på 27 dB.

Hörluchs-sleep-sovproppar_edited.jpg

By Pluggerz

Sleep trans.jpg

Hörluchs Sleep

By Hörluchs

1 995 kr 

Individuellt tillverkade hörselskydd för sömn som formgjuts efter formen på dina egna öron. På så vis sitter hörselskydden perfekt på plats och är mycket bekväma att sova med. Sänker ljudnivån i dina öron så att du kan sova lättare om nätterna. Tillverkas i mjuk silikon och har en medeldämpning på 25 dB.

Bellman Chill

By Bellman & Symfon

1 995 kr 

Bellman Chill är utformade efter ett exakt avtryck av din hörselgång och sitter säkert och bekvämt på plats medan du vilar, även om du rör dig mycket i sömnen. Bellman Chill är utformade för att dämpa de ljud som stör sömnen mest, men samtidigt släppa igenom signalen från väckarklockan och brandlarmet. Medeldämpning på 27 dB.

bellman-chill-sovproppar.jpg

Så här beställer du 

1

Boka tid 

För att beställa formgjutna hörselskydd behöver du boka en tid för att gjuta av öronen. Du kan boka tid via telefon eller online. Räkna med att besöket tar ca 20-30 min.

2

Avtryck 

Vid besöket få du information om vilken modell och dämpning som är lämpligast för dig utifrån dina behov. Därefter tar vi avtryck av dina hörselgångar. 

3

Tillverkning

När avtrycken är gjorda, skickas de iväg för att tillverkas till individuella hörselskydd. Leveranstiden ligger på ca 3-4 veckor.

4

Återbesök

När dina formgjutna hörselskydd är tillverkade får du komma tillbaka på ett återbesök där vi säkerställer att passformen är bra, samt går igenom skötsel och hantering. 

bottom of page